Amadeus Lundberg konsertoi Helander-kodeissa

Amadeus Lundberg konsertoi Helander-kodeissa - Ilmari Helanderin Vanhusten säätiö - Helander-kodit

Komeaääninen ja karismaattinen Amadeus Lundberg hurmaa yleisönsä persoonallisella laulutyylillään. Toukokuussa Amadeus laulaa kaikissa Helander-kodeissa avointen ovien päivänä. 

Konsertti järjestetään Haagan Helander-kodissa keskiviikkona 3. toukokuuta, Vuosaaren Helander-kodissa keskiviikkona 10. toukokuuta ja Maunulan Helander-kodissa torstaina 11. toukokuuta. Maksuttomat tilaisuudet alkavat kello 13 ja kestävät tunnin verran. Samalla kertaa yleisö on tervetullut tutustumaan myös palvelutaloihin.

Amadeus Lundberg valittiin tangokuninkaaksi Seinäjoen Tangomarkkinoilla vuonna 2009. Vuonna 2010 julkaistiin ensimmäinen äänilevy Amadeus. Sen jälkeen Amadeus on tehnyt levyt Vain rakkaus, Puhu minulle rakkaudesta, Poika varjoisalta kujalta ja Pyyhi tuuli kyyneleet. Viime vuonna ilmestyivät singlet Tahtoisin elää ja Tanssitaan.

Amadeus on konsertoinut ja levyttänyt yhdessä Riku Niemi Orchestran kanssa. Tanssilava- ja ravintolaesiintymisten lisäksi Amadeus on näyttänyt kykynsä suurten estradien parrasvaloissa ja kiertueilla. Häntä on usein verrattu nuoreen Olavi Virtaan.

Amadeus Lundberg Helander-kotien juhlasaleissa

  • ke 3.5. Haaga, Mäkipellontie 22
  • ke 10.5. Vuosaari, Koukkusaarentie 18 
  • to 11.5. Maunula, Suursuontie 29

Konsertti alkaa klo 13. Vapaa pääsy

YouTube-soittolista: Amadeus Lundberg ja Riku Niemi Orchestra, Puhu minulle rakkaudesta (13 kappaletta)