Lehmuskoti on 20-paikkainen ryhmäkoti muistisairaille ikäihmisille. Meillä eletään turvallista kodinomaista arkea iloineen ja suruineen. Toimimme kuntouttavan työotteen mukaisesti tavoitteenamme pitää yllä asukkaidemme olemassa olevaa toimintakykyä mahdollisimman pitkään.

Lehmuskoti on Helsingin kaupungin ostopalveluyksikkö. Toimintaamme ohjaavat Helsingin kaupungin laatima palvelukuvaus, jossa korostuvat mm. riittävä mitoitus, laadukas yksilöllinen hoito sekä turvallinen lääkehoito. Ryhmäkodissa on 19 yhden hengen huonetta sekä 1 kahden hengen huone. Huoneissa on omat saniteettitilat. Huoneissa on olemassa peruskalusteet, joiden lisäksi asukkaan kotia toivotaan sisustettavan hänen omilla tavaroillaan. Nämä lisäävät sekä turvallisuutta että kodin tuntua.

Yhteisiin tiloihin kuuluvat ruokailu- ja oleskelutilat. Asukkailla on mahdollisuus ulkoilla aidatulla takapihalla ja varsinkin kesäaikaan takapiha on jatkuvassa käytössä. Kaikki tilamme ovat esteettömät. Lehmuskodissa järjestetään päivittäin liikunnallisia ja toiminnallisia tuokioita sekä muistikuntoutusryhmiä kodin asukkaille.

Lehmuskoti on asukkaan loppuelämän koti. Panostamme laadukkaaseen saattohoitoon tehden tiivistä yhteistyötä lääkärin ja omaisten kanssa. Tarvittaessa mukana saattohoidon toteuttamisessa on myös kotisairaala.

Omaiset ovat meille erittäin toivottuja vieraita ja aina tervetulleita!

 

Kuvia

 

 

 

 

 

Yhteystiedot

Suursuontie 29
00630 Helsinki

Avaa Google-kartta

puh. 040 734 8925

Tiimiesihenkilö
puh. 040 734 9106

Palvelut

Parturi-Kampaamo (myös kotikäynnit)
Tmi Maarit Kaipainen
puh. 050 514 4198