Ilmari–päivä tarjoaa Vuosaaren palvelutalossa mukavaa ajanvietettä ikäihmisille avarissa ja viihtyisissä tiloissa. Huumori ja ilo kuuluvat päivään.

Ohjelma

Päivän ohjelma koostuu ruokailuista ja yhteisistä toimintatuokioista. Tuokiot sisältävät vaihtelevasti käsillä tekemistä, pelejä ja tietokilpailuja, laulua, jumppaa, keskusteluja sekä ulkoilua. Saamme silloin tällöin nauttia myös vierailijoiden esityksistä. Päivän aikana on myös mahdollisuus lepohetkeen.

Hinnat

Ilmari-päivän hinta on 65 €, joka sisältää ohjelman, aamiaisen, lounaan ja kahvin. Hinta ei sisällä kuljetusta, kaupungin palveluseteli 50 € käy osaksi maksua. Ilmari-päivään voi tulla myös kolmeksi tunniksi. Hinta on tällöin 40 €, joka sisältää ohjelman, yhden aterian ja kahvin, ei kaupungin palveluseteliä.

Ilmari-päivään osallistuva voi ostaa talossa toimivan kampaajan, fysioterapeutin/hierojan ja kosmetologin/jalkahoitajan palveluja.

Lisätietoja  p. 050 5423 729 ark. klo 8-15.

Päivätoimintaan (6 tuntia) on mahdollista hakea Helsingin kaupungin 50 €:n arvoista palveluseteliä. Lisätietoja: Itäisen Helsingin päivätoiminnan koordinaattori puh. 09 3104 6237.

Kuvagalleria